Een jaar verder, een frisse wind door mens en website

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|29.7604px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.2.1″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2.1″]

Het heeft even geduurd maar deze website is opgefrist geraakt. Op de homepage kan je nu kiezen tussen de diensten die ik professioneel aanbied en mijn persoonlijke schrijfsels die volledig los daarvan staan. Het professionele gedeelte spits ik nu vooral toe op het adviseren en uit de nood helpen van beginnende ondernemers, specifiek voor webshopeigenaars.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://firstaidkid.be/wp-content/uploads/2018/05/IMG_20180504_100847.jpg” _builder_version=”3.2.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0|0px|14.875px|0px|false|false” _builder_version=”3.2.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.2.1″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2.1″]

Zij kampen maar al te vaak met problemen die er voor zorgen dat ze weinig vooruit kunnen werken. Te veel worden ze opgeslokt door taken die veel tijd in beslag nemen en daardoor weinig ruimte meer hebben om toekomstgericht of efficiënter te werken. Een doelgerichte strategie om hun bedrijf te positioneren in de verschillende sociale media kanalen bijvoorbeeld. Daarom volgde ik de voorbije maanden  een opleiding sociale media consultant bij Syntra AB. Sociale media mag geen doel op zich zijn, maar moet vooral een middel zijn om een zakelijk doel te bereiken. Maar daarover meer in een volgende blogpost. Ook legde ik me toe op het opvolgen en rapporteren van websiteverkeer dankzij Google Analytics. Hiermee kunnen website- of webshopeigenaars een quasi perfect beeld krijgen van het wie-wat-hoe-en-waarom op hun website of webshop. Een enorm uitgebreide en daarenboven gratis tool waar nog te weinig mee wordt gedaan. Mijn aangeboden diensten beperken zich echter niet tot de online wereld. Het logistieke gebeuren achter een webshop zoals stockbeheer of gewoon de verkochte producten verpakken en versturen is iets wat ik voor The Vandal voor mijn rekening neem. Voor Pizza Janneman maakte ik de website en adviseer ik voor een sociale media aanpak, maar je kan me evenzeer mee de handen uit de mouwen zien steken tijdens één van zijn feesten of wanneer hij binnenkort op de polderse pleinen zal gaan staan. Boots on the ground dus! 

Op persoonlijk vlak gaat het met ups en downs. Zoals bij iedereen wel waarschijnlijk. De jaren 2016 en 2017 en bijhorende revalidatie heb ik ondertussen wel redelijk goed verteerd. De fysieke klachten die ik had volgend op de operatie hebben nog een dik jaar aangesleept maar ik kan nu wel zeggen dat ik hiervan grotendeels verlost ben. Een technofeest met veel stroboscopen en knoertharde bassen zal jammer genoeg nooit meer aan mij besteed zijn. Dat kunnen mijn hersenen niet meer te baas. Maar kom. Been there, done that. Vooruit kijken en plezier maken en genieten van het leven kan op veel andere manieren. Dankzij mijn geweldige vrouw en zoon van ondertussen bijna 2 jaar, kan ik elke dag genieten van de kleine dingen. #carpediemenzo weet je wel?

Omdat er uit verschillende hoeken positieve reacties kwamen op mijn berichten van vorig jaar heb ik besloten het schrijven een kans te geven. Geen romans of verhalen, maar gewoon schrijven over dingen waar ik mee in contact kom. Zo ben ik mij b.v. vorig jaar beginnen verdiepen in de wereld van de cryptovaluta, Bitcoin en consoorten dus. Het Wilde Westen van de financiële wereld waar de lijn tussen immense opportuniteiten en bedrog heel dun is. Ideaal schrijfvoer dus! Ik hoop jullie met mijn schrijfsels te kunnen intrigeren, doen stilstaan en nadenken of gewoon eens lekker doen lachen. Veel plezier ermee!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.2.1″ background_color=”#ffffff”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_button button_url=”http://firstaidkid.be/2017/03/03/d-day-minus-1-jaar-deel-1/” button_text=”Volgende blogpost” button_alignment=”center” _builder_version=”3.0.47″][/et_pb_button][et_pb_comments show_avatar=”off” form_background_color=”#ededed” _builder_version=”3.0.47″ body_font=”Montserrat||||” body_text_color=”#000000″ body_font_size=”12px” border_radii=”on|0px|0px|0px|0px” custom_button=”on” button_text_color=”#a5a5a5″ button_use_icon=”default” button_icon=”N” use_border_color=”off” border_color=”#2896ce” border_width=”2px” border_style=”solid” input_border_radius=”0px”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]