Selecteer een pagina

 

U wil zich natuurlijk vooral met uw core business of passie bezig houden. Dat brengt immers brood op de plank. Maar wat als u sommige activiteiten zou uitbesteden of laten optimaliseren? Dan heeft u terug meer tijd om u met de zaken bezig te houden waar u goed in bent. First Aid Kid ontlast u van die minder leuke, maar helaas meestal broodnodige verplichtingen.

Webshop advies en beheer

U heeft of wil graag een webshop maar ziet soms door de bomen het bos niet meer. U merkt dat u veel kostbare tijd verliest met kleine taken die er voor zorgen dat u zich minder en minder kan bezig houden met de verdere groei van uw bedrijf. Een personeelslid daarvoor aanwerven is echter nog te duur of riskant. First Aid Kid stelde dit bij verschillende shopeigenaars vast en biedt daarom aan om die taken voor u over te nemen. Volgens uw wensen en noden en naargelang uw budget en de mogelijke tijdswinst die hieruit zal vloeien, werkt First Aid Kid op freelance basis deze zaken voor u uit. U mag toch ook eens op vakantie?

Gevonden worden en adverteren

Een webshop of website opstarten is één ding. Gevonden worden is een ander. Search engine optimization (of SEO) is het optimaliseren van uw website om zo gemakkelijk mogelijk door potentiële klanten gevonden te worden via zoekmachines zoals Google. Aan de hand van een relevante zoekwoordenlijst die we in uw website implementeren kunnen we er voor zorgen dat dit doel bereikt wordt. Met een minimum aan budget kan er zo al veel gebeuren.

Adverteren via sociale media kanalen kan in sommige gevallen een relatief goedkope manier zijn om doelgericht klanten te bereiken. We kunnen zeer specifiek dat deel van de gebruikers van b.v. Facebook en Instagram aanspreken en meer verkeer naar uw website genereren. Die extra bezoekers kunnen dan voor extra omzet of b.v. meer offerte aanvragen zorgen, afhankelijk van uw doelstellingen.

Al deze gegevens volgen we op met Google Analytics waarvan u periodiek een handig overzicht van ons krijgt.

Social media

Aanwezig zijn op verschillende sociale media kanalen is dezer dagen een must. Vertrekken vanuit een plan met realistische doelstellingen, op regelmatige basis posten zal er voor zorgen dat uw tijd en moeite geld zullen opbrengen. We vertrekken steeds vanuit de noden of doelstellingen van uw bedrijf en stellen aan de hand daarvan een plan van aanpak op. Uw investering moet natuurlijk renderen en net daarom is het van belang dat we samen uitzoeken wat u met uw bedrijf wil bereiken via sociale media. First Aid Kid is opgeleid om u hierin van advies te voorzien of om dit in zijn totaliteit voor u te coördineren.

Enkele tevreden klanten aan het woord

 

“Sinds twee jaar helpt de First Aid Kid mij vooral met het beheren van mijn sociale media accounts. Maar toen ik mijn nieuwe website wilde opstarten, was zijn hulp ook meer dan welkom. Ondertussen besteedde ik een aanzienlijk deel van mijn online activiteiten aan hem uit. Van website beheer en hosting tot eerstelijns- opvolging via Facebook. Tegenwoordig doe ik ook regelmatig beroep op hem wanneer ik een project heb waar ik anders wegens tijdsgebrek niet toe zou komen of wanneer ik zelf niet op een markt aanwezig kan zijn. Wanneer ik van mijn jaarlijkse vakantie geniet, zorgt hij er voor dat mijn webshopklanten toch hun bestelling op tijd ontvangen.”

Toon Claessens

Zaakvoerder, The Vandal

“De First Aid Kid staat steeds klaar met raad en daad. Hij geeft me van tijd tot tijd dat duwtje in de rug dat nodig was om mijn zaak in gang te trekken. Van bepaalde zaken zoals een website of sociale media, weet ik dat ze broodnodig zijn in deze moderne tijden. Ik heb hier echter tijd, zin noch de kennis voor. Hij ontwierp en beheert daarom mijn website en sociale media. Hij staat ook steeds klaar om de handen uit de mouwen te steken als ik een extra paar handen kan gebruiken. Dat gaat dan van het uitzoeken van waar ik met mijn foodtruck mag verkopen of een kosten-baten-analyse maken tot mijn rechterhand zijn wanneer ik mijn pizza’s sta te bakken.”

 

Sven De Clerck

Oprichter, Pizza Janneman

Nog vragen?

U heeft nog vragen, wenst extra informatie over één van de diensten of wil een offerte krijgen?

Dat kan!